Trandafirul lui Venus

 rose-of-venus
de Tanaaz
 
La fiecare 8 ani, Venus dansează cu Pământul formând un model geometric perfect care arată precum un Trandafir.
 
Acest videoclip arată modelul geometric pe care Venus îl face cu planeta Pământ pe o perioadă de 18 luni, și la un interval de 8 ani. Se numește Trandafirul lui Venus sau Pentagrama lui Venus.

 
Fiecare dintre petalele respective este formată pe măsură ce Venus se deplasează prin ciclul său de 18 luni.
 
Pe parcursul celor 18 luni parcurge cinci cicluri sau etape distincte, fiecare constituind o petală a trandafirului.
 
După cele cinci cicluri, pe parcursul a 8 ani, Venus revine în același loc din care a început, completând trandafirul sau pentagrama. Apoi, ciclul începe din nou cu un nou trandafir care așteaptă să se formeze.
 
Pentru a o detalia până acum avem aceste informații:
 
-Trandafirul lui Venus este un model geometric pe care Venus îl face cu Pământul la un interval de 8 ani.
-Modelul este format din 5 cicluri ale lui Venus care durează aproximativ 18 luni.
 
Ciclul de tranziție a lui Venus
Există două componente importante care alcătuiesc ciclul de tranziție Venus – Venus, de la o stea de dimineață la o stea de seară, când mișcarea lui Venus intră și iese din retrograd.
 
Iată o defalcare a ciclului Venus de 18 luni:
 
1.) Venus retrograd se aliniază cu Soarele
Ciclul Venus începe atunci când Venus retrograd se aliniază cu Soarele. Aceasta se numește conjuncție inferioară și semnifică începutul unui nou ciclu Venus. Este renașterea lui Venus și la scurt timp după aceea, Venus se va transforma într-o stea matinală.
 
2.) Venus se transformă în mers direct
Venus retrograd se transformă în mers direct. Acum se ridică dimineața pe cer și este vizibil ca o stea matinală. Steaua matinală Venus este capabilă să-și strălucească calitățile în lume. energia lui Venus ne concentrează acum pe relațiile noastre cu ceilalți și cu lumea exterioară.
 
3.) Venus se aliniază cu Soarele
Venus direct se aliniază cu Soarele. Numim aceasta, conjuncție superioară și este vârful ciclului lui Venus. În această etapă, Venus începe încet să devină o vedetă de seară. Cu Venus ca stea de seară, influența ei asupra noastră pune accentul îndreaptat spre iubirea de sine.
 
4.) Venus merge retrograd
Seara steaua Venus se transformă în retrogradă, alunecând în lumea interlopă. Astfel, un nou ciclu este pe cale să înceapă.
 
(Termenii de conjuncție inferioară și superioară provin din astronomie – în astrologie, nici o conjuncție nu este mai bună decât cealaltă, amândouă sunt la fel de importante.)
 
După 5 dintre aceste cicluri, Venus se întoarce în aproximativ același loc al cerului din care a început, completând modelul geometric de trandafir.
 
Am creat o diagramă pentru vizualizare :
blog-post-image-3
 
Vă puteți gândi la acest lucru la fel ca și la ciclurile Lunii.
 
Conjuncția inferioară este ca o Lună nouă și începutul unui ciclu nou.
 
Conjuncția Superioară este ca faza Lunii Pline a ciclului, când Venus este în vârf, dar se pregătește și să treacă prin faza „moarte”.
 

2020 aduce un nou trandafir

Pe 3 iunie 2020, experimentăm o conjuncție inferioară (deci Venus retrogradă se aliniază cu Soarele), dar și sfârșitul unui Trandafir Venus de 8 ani.
 
3 iunie 2020 marchează finalizarea trandafirului, deoarece Venus revine la locul unde a început în urmă cu 8 ani, la aproximativ 13 grade Gemeni.
 
(Trandafirul va continua să fie completat în zodia Gemenilor timp de mai multe decenii, dar în cele din urmă, pe măsură ce Venus se va muta cu un grad aici și acolo, se va muta în Taur.)
 
Cum Venus renaște pe 3 iunie, la fel suntem și noi. Toată munca, tot efortul pe care l-am depus pentru inima noastră, adevărul nostru și vocea noastră interioară vor ajunge în sfârșit la bun sfârșit și vom ieși ca o floare în plină înflorire.
 
Datele pentru urmărirea acestui ciclu sunt:
 
25 iunie 2020 – staționare Venus direct
26 martie 2021- Conjuncție superioară
19 decembrie 2021- Venus Retrograd
 
Petalele Trandafirului Tău
Renașterea lui Venus pe 03 iunie este un moment în care trandafirul este complet. Ajungem la o stare de plenitudine, dar și noi începuturi în același timp.
 
Înainte de această dată, am putea simți că trecem printr-un fel de proces de deces și ne pregătim pentru ceva nou.
 
Începe un nou ciclu și clarificăm calea de a face acest lucru.
 
Fiecare petală prin care am lucrat cu atenție în ultimii 8 ani, are și o semnificație pe care o putem înțelege.
 
Prima petală a început să se formeze în iunie 2012 :
 
În acest moment, o sămânță a fost plantată adânc în inima ta. În acest moment este posibil să fi întâlnit pe cineva care ți-a schimbat părerile sau modul de a gândi. Poate te-ai îndrăgostit sau ai descoperit o nouă iubire pentru tine (o persoană, sau o pasiune, sau un loc special, ceva care a dus către o trezire și regăsire de sine).
 
A doua petală a început să se formeze în noiembrie 2014 :
 
În acest moment, această mică sămânță a început să se ridice prin întuneric și în afara solului. Este posibil să fi fost încurajat să vă cufundați mai adânc și să cercetați angajamentele inimii voastre. Este posibil să fi navigat pe noua descoperire apărută în 2012.
 
A treia petală a început să formeze august 2015 :
 
În acest moment, micul lăstar verde crește mai înalt și formează frunze. Ideile sunt cristalizate, o nouă viziune apare încet. Inima ta este întinsă către noi dimensiuni ale iubirii, iertării și compasiunii.
 
A patra petală a început să formeze martie 2017 :
 
În acest moment, lăstarul verde formează un mugur minuscul care așteaptă să înflorească. Există o nouă claritate, un sentiment mai profund de înțelegere. Unele dintre întrebările mai mari încep să aibă sens. Înveți să iubești așa cum nu ai mai iubit până acum.
 
A cincea petală a început să se formeze în octombrie 2018 :
 
În acest moment, mugurele este pe jumătate deschis, așteptând să se dezvăluie lumii. În următoarele 18 luni, floarea se va deschide și își va dezvălui adevărul lumii. Un timp de îmbrățișare a adevărului tău autentic.
 
3 iunie 2020, floarea a revenit acum la o sămânță, astfel încât una nouă poate fi plantată și să înceapă din nou. Ciclul a fost finalizat, călătoria s-a încheiat, iar unul nou este la orizont.
 
Urmărirea următorului ciclu de trandafiri Venus
3 iunie semnifică începutul unui nou ciclu Trandafir – Venus , iar în această zi va fi plantată o nouă sămânță.
 
În săptămânile premergătoare acestei date, este posibil să simțiți un sentiment de curățare și eliberare. Este posibil să vă simțiți pregătindu-vă pentru un nou ciclu, mai ales când vine vorba de probleme ale inimii.
 
Iată datele următoare următoare conjuncții inferioare sau 4 petale rămase. Urmăriți-vă experiența de-a lungul anilor și vedeți ce teme aduce Rose dvs.:
 
9 ianuarie 2022
13 august 2023
23 martie 2025
24 octombrie 2026
1 iunie 2028 – Un nou trandafir începe
 
Trandafirul lui Venus așa cum este văzut de pe Pământ este o amintire a geometriei sacre și a modelelor mistice care există întotdeauna în viață.
 
Pe măsură ce ne îndreptăm călătoria, suntem întotdeauna încurajați să continuăm să mergem înainte, dar și să revizuim părți din noi înșine, astfel încât să putem continua să ne scufundăm mai adânc.
 
Sursa: https://foreverconscious.com

Comentariile nu sunt permise.