Astrologie intuitivă: Eclipsa Solară în Rac, în Luna Nouă și Solstițiul din 21 iunie 2020

cancer-solar-eclipse-june-2020

By Tanaaz

Respirați adânc, inspirati-vă vânturile schimbării care v-au plamădit toată viața. Au fost dure, dar au ajutat de asemenea să vă deschidă, să vă adâncească și să vă îmbogățească viața.

Eclipsa solară va fi în momentul de Lună Nouă în zodia Racului, în 21 iunie și este cea mai puternică eclipsă a anului. Acest lucru se datorează faptului că se încadrează la doar câteva momente după solstițiul de vară, la zero grade de cancer.

Gradele zero ale oricărui semn zodiacal sunt puternice, deoarece reprezintă câmpul posibilităților infinite. Zero grade de Rac se întâmplă să fie și Axa Globală, un punct foarte încărcat în cerul cosmic.

A avea o eclipsă solară de lună nouă pe axa globală indică o deschidere a unei noi linii de timp, a unei lumi noi și a unei noi dimensiuni a ființei.
Reprezintă un punct din istoria noastră, dar și în inimile noastre, unde a răsărit o lume nouă.

Aceasta este o energie puternică care nu vine doar și se încarcă în ziua acestei Eclipse. Ci o vom simți construind din-înainte și o vom simți construind mult timp după.

De fapt, pașii și alegerile pe care le facem în jurul acestei Eclipse au potențialul de a dura, de a construi continuu în ani care urmează.

Prin descărcările pe care le-am primit în jurul acestei Eclipse Solare, am văzut că se scrie o nouă carte, se face o nouă înregistrare a unei povești complet noi care ne aparține. La nivel de planeta Pământ, un colectiv a terminat o călătorie și este gata să înceapă una nouă.

Se simte că vor veni schimbări mari pe măsură ce dezbrăcăm această lume veche și ne îndreptăm spre una nouă, dar suntem și pregătiți pentru că o așteptam. Ne-am pregătit pentru asta, iar acum a venit vremea.

În această nouă călătorie care se desfășoară încet, mai multe persoane vor începe să se trezească și să apeleze la abilități proprii pe care nu le-au știut niciodată. Descoperirea acestor abilități va ajuta schimbarea generală, dar și schimbarea modului în care abordăm lucrurile ca societate.

În timp ce vom simți acest lucru la nivel individual, există un sens mai mare aici că este vorba mai mult despre colectiv și călătoria planetei în ansamblu.

Eclipsa solară în Rac este o Eclipsă inelară, ceea ce înseamnă că umbra Lunii va acoperi centrul Soarelui, lăsând un inel strălucitor de foc.
Acest inel de foc este un simbol al creației, dar și al distrugerii.

Umbra întunecată a Lunii reprezintă durerile și luptele trecutului, dar și un pântec de potențial infinit care așteaptă să nască o nouă creație.

Inelul de foc reprezintă combustibilul necesar pentru nașterea acestei creații, dar și începutul eliberării care trebuie să aibe loc pentru această nouă creație.

În noi toți se află acest gol întunecat, această ardezie goală a creației care așteaptă să dea naștere la ceva nou. Dar mai întâi, trebuie să ardem. Trebuie să topim tot ce nu mai este necesar.

Acest inel de foc al Eclipsei este ca un combustibil pentru scopul nostru sufletesc și pentru misiunea noastră sufletească.

Aliniați-vă dorințelor, lăsați-vă focul interior și pasiunea să vă conducă, apoi stabiliți câteva intenții sub această Eclipsă.

Vizualizați ce doriți să atrageți în viața voastră. Vizualizați cum doriți să arate acest nou Pământ pentru toată lumea.

Pacea, egalitatea, dreptatea, dragostea, compasiunea, scopul, numiți totul. Apelați la aceste vibrații puternice și permiteți-le să fie naștere în interiorul vostru pentru voi și pentru întreaga umanitate.
Imaginează-te pe tine, ca pe un vas care așteaptă să fie umplut în timp ce în jurul tău, ceea ce este bătrân arde și se dezintegrează.

Nu există nici o coincidență că această puternică Eclipsă solară de Solstițiu vine chiar în mijlocul dinstanței dintre două Eclipse lunare provocatoare: Eclipsa Lunară din Săgetător în 5 iunie și Eclipsa Lunară din Capricorn în 4 iulie.

Transformarea și schimbarea sunt în curs de desfășurare. Ni se arată simultan ce este posibil și ce ne stă în cale.

Distrugerea poate veni, dar ca întotdeauna, va urma o renaștere.

Energia Racului prezentă în Solstițiu, crește sensibilitatea acestei Eclipse.
S-ar putea să ne simțim mai intuitivi și conectați, sau să fim atrași să ne gândim la sentimentele noastre de siguranță, securitate și confort.

Energia Racului se referă la a te simți acasă în interiorul sinelui și a învăța să te miști prin viață, conectat la sinele tău, în iubire și compasiune.

Cu toții merităm să ne simțim acasă în interiorul nostru, dar și pe această planetă.

Toți aparținem aici, toți aparținem acestei roci uriașe care plutește prin cerul expansiv, fără sfârșit.

Cancerul este semnul conducător al Lunii. Luna este conectată la energie creativă, hrănitoare, intuitivă și, probabil, aici este nevoie să ne concentrăm atenția în propriile noastre vieți.
Luna spune: „nu vă mai ascundeți pentru că este loc pentru toți, există suficientă dragoste pentru noi toți”.

Așa că, pe măsură ce simțim această creștere puternică a Eclipsei Solare, asigurați-vă că vă dați dragoste. Asigurați-vă că le oferiți altora dragoste.

Recunoaște vindecarea care vine atunci când conduci cu dragoste, nu doar pentru tine, ci și pentru alții.

Eclipsa Solară în Rac și Lună Nouă este una puternică, dar mai avem încă o Eclipsă pe parcurs înainte de a înțelege mai clar ce anume ne este destinat să ne aducă aceaste Eclipse.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/

Comentariile nu sunt permise.