Astrologie intuitivă: Eclipsa de Lună în Capricorn din 4 iulie 2020

 

capricorn-lunar-eclipse-july-2020

by Tanaaz

De la începutul lunii iunie, din 6 iunie de la eclipsa de Lună în Rac, continuând cu eclipsa de Soare și acum cea de Lună, ne plimbăm între eclipse.

Pe parcursul acestor eclipse, ni s-au arătat străluciri ale unei lumi noi, dar ni s-a arătat și ceea ce trebuie purificat și eliberat, nu doar din noi înșine, ci de pe planetă în ansamblu.

Acum, am ajuns la ultima oprire din călătoria eclipselor: eclipsa Lunară în Capricorn, care se încadrează în perioada 4 – 5 iulie.

Cu această eclipsă nu numai că se încheie actualul sezon de eclipse, dar se încheie și ciclul de eclipse Rac-Capricorn cu care am lucrat încă din 2018.
Reamintiți-vă că prima Eclipsă a acestui ciclu, care a avut loc în iulie 2018 . Ce teme s-au stârnit în viața ta în acel moment?

Ce călătorie ați parcurs de atunci în ceea ce privește viața profesională, de muncă (Capricorn) și viața personală (Rac)? Unde v-ați simțit împins sau tras atunci când vine vorba de aceste zone ale vieții?

Unde te-ai simțit chemat să creezi granițe pentru a-ți continua viața profesională sau pentru a petrece mai mult timp pentru îngrijirea de sine?

Ciclul de eclipse Capricorn-Rac se apropie de sfârșit, iar eclipsa lunară din iulie 2020 este momentul nostru culminant .

Reprezintă un sfârșit, finalizarea unui ciclu și pe măsură ce acest ciclu se finalizează, este posibil să putem accesa cadourile și recompensele care ne așteaptă.

Asteroidul Zeiță, Vesta este aproape de Soare în timpul acestei eclipse. Vesta reprezintă recolta și abundența, iar prezența sa va asigura că această eclipsă aduce roadele muncii noastre.
Vesta ne va aminti de importanța hrănirii noastre și ne va aduce în suflet mesajul, potrivit căruia grija noastră, îngrijirea sănătății și bunăstării noastre ar trebui să fie întotdeauna prioritățile noastre.

Deși există recompense care trebuie livrate pe perioada acestei eclipse, există și o eliberare finală, ca o purjare.

Vom fi îndrumați să eliberăm ceva din viața noastră, ceva de care ne-am reținut acum, care este acum gata să fie returnat pe Pământ și înlocuit cu ceva nou.

Ce ții în spate și nu te mai servește? Ce țineți ascuns că ați dori ca Universul să poată duce pentru voi?

Sub puterea acestei eclipse, permiteți-vă să mergeți cu fluxul și ritmul în care simțiți. Această eclipsă va face munca pentru a elimina ceea ce nu mai este necesar.

Această energie a eclipsei vă va filtra viața și corpul, vă va ajuta să vă predați și să vă eliberați. Singura ta sarcină este să înveți cum să dai drumul. Dacă nu lupți, veți avea o perioadă mai ușoară cu aceste energii.

Ai încredere că orice a fost șters din viața ta, a fost șters dintr-un motiv. Oricât de dureros poate fi, aceasta este viața ta. Deci, acceptă, îmbrățișează. Găsește speranța care este necesară pentru a vă continua călătoria.
Energia dvs. se poate simți puțin epuizată în jurul acestei eclipse, așa că fiți blând cu voi înșivă și asigurați-vă că vă luați timp pentru odihnă și reîncărcare.
Eclipsele pot afecta, de asemenea, ciclul somnului dvs., așa că dacă aveți dificultăți cu a adormi, puteți păstra un jurnal pe noptieră și scrieți orice gânduri sau sentimente care vă țin treaz.

Atunci când mă lupt să dorm, de obicei mă ridic și iau o înghițitură de apă. Schimb poziția corpului, deoarece mișcarea corpului meu îl ajută să-și schimbe energia neliniștită și să mă resetez puțin. Mă întorc apoi în pat și meditez în timp ce mă culc. Mă concentrez asupra respirației mele și încep cu o scanare corporală. Îmi imaginez o lumină albă frumoasă care călătorește prin corpul meu.

În cele din urmă, acest lucru mă atrage din nou să dorm. Am înțeles că s-ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea, dar am dorit să împărtășesc.

Această Eclipsă Lunară Capricorn se află și în inima Porții Sirius , adăugându-i puterea și potențialul.
Sirius este „Soarele nostru spiritual” și este foarte activ toată prima săptămână a lunii iulie.

În acest timp, Sirius transmite energii de înaltă frecvență  pe Pământ care ne pot ajuta să ascensionăm, să ne reîncărcăm și să accesăm informații superioare.

Energia lui Sirius este magică și va crește magia resimțită în jurul acestei Eclipse. Visele noastre pot fi mai vii sau putem primi descărcări intuitive sau psihice.

S-ar putea să ne simțim un pic anxioși sau sensibili și cu toate aceste energii, așa că trebuie doar să te asiguri că te împământezi și îți curăți în mod regulat câmpul auric .

Faceți băi liniștitoare, lucrați cu cristalele preferate, petreceți timp în natură, doar fiți amabili cu dvs. în timp ce navigați prin toate aceste energii incredibil de transformatoare.

Mercur Retrograde și Marte sunt, de asemenea, active în jurul acestei Eclipse, oferindu-i o energie puțin încălzită.

S-ar putea să simți emoții care se ridică și ies la suprafață, dar veți ști că aceasta este doar corpul tău semnalând că are nevoie de o eliberare.

Oferiți-vă o modalitate sănătoasă de a elibera orice emoții aprinse care apar și găsiți puterea și încrederea de a vă vorbi vouă înșivă , de a vă împărtăși adevărul atunci când vi se cere.

Sfârșitul acestui ciclu de eclipse se va simți ca o curățare profundă ce a avut loc. Se va simți o ușurință și poate chiar vom observa că simțim un sentiment profund de satisfacție și mândrie de a ajunge la sfârșitul acestui ciclu.

Folosiți această energie a eclipsei pentru a vă onora călătoria. Onorează schimbările, tulburările și fluxul vieții tale. Onorează-te pentru cine ești azi în ciuda tuturor greutăților.

După ce energiile Eclipsei Lunare a Capricornului vor deveni mai fierbinți, lucrurile se vor lumina și vom obține o ușurare bună înainte de a începe din nou sezonul eclipselor din noiembrie.

2020 aduce un număr neobișnuit de mare de Eclipse, dar ne apropiem de linia de sosire, rămânând doar două – o Eclipsă Lunară Gemeni pe 30 noiembrie și o Eclipsă Solară Săgetător pe 14 decembrie.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/

 

Comentariile nu sunt permise.