ACORDURILE

magic-book-740x360

Ce sunt acordurile?
Acordurile sunt parte integrantă a experimentărilor karmice din lanțul reîncarnărilor pe Pământ. Însemnând că la intrarea în această viață, spiritul nostru și-a dat acordul pentru a experimenta o anumită situație de viață neplăcută, karmică, în sensul că se repetă și menține ființa într-un mod de înțelegere limitat, incapabilă astfel să rupă lanțul acordului de limitare, slăbită de conjunctură și menținută în suferință.

La fiecare intrare într-o nouă viață, fiecare spirit acceptă câteva acorduri de experimentare karmică, asemănătoare experimentărilor din alte vieți anterioare în care de asemenea nu a reușit să înțeleagă și rupă lanțul karmic.

Toate aceste nerezolvări din viețile anterioare sunt preluate de către spirit la intrarea într-o nouă viață prin acceptarea unor acorduri, pe fiecare situație distinctă, cu scopul de a se elibera din roata karmică a experimentărilor neplăcute perpetuate de la o reîncarnare la alta până când se acumulează înțelegere, un alt mod de a gândi, un alt comportament în cadrul experimentării karmice. Atunci este momentul în care se descarcă karma și se eliberează spiritul. După fiecare eliberare, spiritul va lua „în vizor” o altă experimentare karmică nerezolvată cu care a intrat în această viață printr-un acord și care determină ființa să stea prinsă în situații de viață neplăcute până când va reuși să acceseze o înțelegere superioară, luminoasă, înțeleaptă, în acord de armonie cu universul, și tot așa.

Există posibilitatea ființei pământene de vedere direct prin ochii spiritul său, a acordului pe o anumită situație de viață, conjunctură de viață, în care ființa este menținută în tensiune, suferință, neplăcut, „ghinion”. În acest caz, ființa poate lucra direct pe acordul în care este prinsă, sub directa îndrumare venită pe calea simțurilor intuitive primite de la propriul spirit. Va acționa astfel înțelegând acordul, schimbându-și modul de a gândi și comportamentul, eliberând emoțiile repetate care îl mențineau captiv în acel acord. Aceasta este condiția ființei evoluate având acumulată putere personală de a acționa în sensul eliberării.

În situația ființelor care nu pot accesa cu înțelegerea superioară a spiritului înțelegerea acordului în care sunt prinse, acestea văd situația prin vizorul mentalului comun, mental străbătut de fluctuațiile gândurilor, de fixații pe concepte și idei, de fixație pe rutine cotidiene, rutine de comportament, sau sociale, de fixație pe partea materială a vieții pământene. Toate acestea la un loc determină limitarea mentalului comun, grade de limitare, adormirea în fluxul vieții pământene și trăirea acordurilor prin acceptare supusă, resemnată și inconștientă.

Fiecare dintre noi avem acces prin liber arbitru, la accesarea conștientă a acordurilor de limitare, la a înțelege condițiile de limitare în care ne menține acordul. Ființa angrenată în ardoarea evoluției propriului spirit, va fi un bun observator și culegător de informații despre acordul în care este prinsă, observând ce emoții declanșează sau amplifică acordul, în ce momente, de cât timp rulează acest acord, ce limitare de înțelegere și accesare cotidiană îi aduce, ce modificări în câmpul energetic aduce amplificarea acordului, ce „ghinioane” produce în viața cotidiană, ce reacție comportamentală îi determină în interacțiunea cu semenii, etc.

În cadrul workshopurilor pe care le realizez, am pus la punct o tehnică de Procesare a Acordurilor, prin care se identifică acordul de limitare identificând fricile care se manifestă și mențin ființa agățată în acord, conexe direct cu condițiile de limitare a modului de a trăi viața, ruperea „stringurilor” de prindere în acord prin eliminarea fricilor, găsirea unui alt mod de a gândi de pe poziția nou eliberată, astfel încât noua încadrare să nu mai ruleze pe vechile „șine” pe care rula acordul karmic.

Eliberare luminoasă din acorduri, tuturor! 🙏💖

Elina Violeta

 

Sursa:https://www.facebook.com/permalink.php story_fbid=190082999129779&id=109628157175264&__tn__=K-R

Comentariile nu sunt permise.