Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

Românii au înţeles că yoga înseamnă sănătate şi nu Gregorian Bivolaru

Ei sunt yoghinii VIP din România

Românii au înţeles că yoga înseamnă sănătate şi nu Gregorian Bivolaru şi toate obiceiurile ciudate pe care le promova acesta. Yoga ne ajută, de fapt, să obţinem mai multă rezistenţă fizică, flexibilitate, o stare de bine şi putere de concentrare.

Maia Morgenstern susţine că meditează încă de la vârsta de 5 ani, pentru că în familia ei se practica această tehnică. “Tatăl meu făcea yoga, singur, pe plajă la Mangalia, în anii ’60-’70. La vremea respectivă erai supus oprobiului public, oamenii aruncau cu pietre în tine, era ceva de neimaginat, iar acum s-a transformat într-o activitate atât de populară şi modernă. Eu am început să fac yoga la cinci ani, deşi în mintea mea de copil nu înţelegeam ce înseamnă”, a spus Maia, citată de cancan.ro.

Şi Iulia Vântur este pasionată de meditaţie. Ea a studiat foarte mult, iar experienţa pe care a avut-o în India, după ce a citit romanul “Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, a fost una care i-a schimbat viaţa.

Costi Ioniţă, Oreste, Vica Blochina şi chiar Alessia, fetiţa Amaliei şi a lui Ilie Năstase sunt alte persoane cunoscute din România care practică yoga.

Sursa: cancan.ro

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb