Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

La 58 de ani, sotia lui Sting le da clasa celor tinere

Foto! La 58 de ani, sotia lui Sting le da clasa celor tinere - Uite ce sexy este intr-o rochie indrazneata

Sting se poate considera un barbat cu adevarat norocos. Desi se propie de varsta de 60 de ani, sotia lui, Trudie Styler, arata mai bine si decat o tanara de doar 20 de ani.

Trudie Styler are 58 de ani, dar varsta nu este un impediment pentru ea. Arata incredibil si silueta de invidiat ii permite sa poarte cele mai indraznete outfituri pe care nu multe femei ar indrazni sa le incerce macar.

Trudie si Sting au luat parte seara trecuta la un concert caritabil in New York si toate privirile au fost atintite asupra sotiei cantaretului care arata spectaculos. Frumoasa blonda a pasit la bratul sotului ei care nu isi mai incapea in piele de mandrie intr-o rochie alba, cu un slit generos care i-a dezvaluit picioarele perfect tonifiate. Rochia mulata ii imbratisa perfect silueta slaba ce ne face imposibil sa credem ca este mama a patru copii.

Sotia lui Sting a reusit cu aceasta tinuta sa le puna in umbra pana si pe divele mai tinere care in ciuda eforturilor nu au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor. Printre invitati s-au numarat si Jennifer Hudson si Jenna Dewan, care nu au avut nicio sansa in fata lui lui Trudie.

Actrita pare sa fi gasit elixirul tineretii. La fiecare aparitie a sa, Trudie reuseste sa arate incredibil si trecerea anilor nu isi lasa amprenta asupra frumusetii si asupra siluetei ei. Yoga se pare ca este metoda care o mentine pe sotia lui Sting in cea mai buna forma. Aceasta recunoaste ca are o adevarata obsesie in ceea ce priveste aceasta practica si face regulat exercitii de yoga. Aceasta a si scos pe piata un dvd cu exercitii de yoga.

Sursa: http://www.feminis.ro/divertisment/foto-la-58-de-ani-sotia-lui-sting-le-da-clasa-celor-tinere-uite-ce-sexy-este-intr-o-rochie-indrazneata-22749

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb