Club Naturalis Yoga

Centru de LINIȘTE, ARMONIE, TINEREȚE ȘI SĂNĂTATE, acreditare Yoga Alliance

Cine suntem noi ?

Suntem primul club de practică Yoga din Deva, cu vechime din 2011 până în prezent.
Suntem singurii instructori din Deva cu vechime în practica yoga și studiu spiritual, de peste 20 de ani.
Suntem acreditați de către Alianța Internațională Yoga, Yoga Alliance.
Cei ce practică yoga cu noi, au o viață armonioasă, senină, au echilibru și sănătate fizică, psihică și emoțională, toate atât de necesare unei vieți fericite.

Naturalis Yoga este amprenta conexiunii cu natura, un mod de practică care a adus beneficii în sănătate și echilibru interior deja multor persoane care au practicat în cadrul clubului, indiferent de vârstă. Naturalis Yoga este un mod de practică și accesare a bunăstării, propriu viziunii și experienței acumulate a clubului Naturalis Yoga.

Clubul Naturalis Yoga nu este încadrat în nici un sistem, nu este subordonat nimănui.

Am practicat amândoi 10 ani în cadrul MISA. În anii ”00 ne-am retras. Am continuat să practicăm Yoga zilnic ca stil de viață, individual, din bucurie și drag, recunoscând în acest mod de viață echilibrat și luminos, plin de blândețe și drag de viață un mod natural de a ne trăi viața.

Despre mine, Elina Violeta. În 2010 o prietenă dragă m-a rugat să o învăț Yoga. Am cerut să îmi facă rost de un spațiu și să mai aducă persoane interesate. Am predat yoga fără bani aproape un  an, săptămânal.

În 2011, luna octombrie se năștea Clubul Naturalis Yoga, în forma lui oficială, din dorința de a aduce oamenilor cunoașterea unei practici adaptată unei vieți obișnuite, cu uimitor de multe beneficii pentru sănătate, departe și aparte de discuțiile aprinse despre MISA. Un mod de practică, viziune și teorie diferite de MISA.

Am studiat de asemenea în anul 2019 un mod de practică diferit, acreditat de alianța internațională Yoga, Yoga Alliance, cu un instructor din India, prin școala Satya Yoga din Rishikesh India. Am studiat prin această școală filozofia Yoga cu un profesor de filozofie de la Universitatea din Rishikesh, filozofie care îmi era cunoscută deoarece o studiasem în anii din urmă. În urma acestui curs am diplomă de acreditare internațională recunoscută de Yoga Alliance, eliberată de școala din India, cu specializare în Hatha Yoga, Mudra, Pranayama, Meditație, Kryias-uri și instruire în Mantra Chanting (am realizat zilnic ore de cântat mantre în limba sanscrită:) ).

Această îmbogățire a cunoașterii este fără sens dacă nu o împărtășim oamenilor cu care lucrăm, amândoi instructorii, spre bucuria de a-i vedea revenind la echilibru, sănătate și fericire.

Modul de practică Yoga în cadrul clubului Naturalis Yoga, este unul calm, echilibrat, relaxat, bazat pe receptivitate, pe activarea meridianelor, încărcarea centrilor de forță și reechilibrarea completă a ființei așa cum îi este natural. Această sarcină ne-am însușit-o cu bucurie și drag, ca instructori dedicați.

 

 

 

 

 

 

 

 

vizitatori:
Hit Counter provided by orange county divorce attorney

Designed by adaweb